Hoppa till sidans innehåll

Lite internationell uppmärksamhet också!

BAIK Futsal DAM i RFL...

26 JUL 2019 17:07
Nu är det klart - BAIK Futsal DAM börjar ta form!
  • Uppdaterad: 26 JUL 2019 17:07

Wida-Mery

Med vårt nystartade Damlag som med hjälp av bidrag från Sparbanksstiftelsen kommer att spela i Sveriges högsta liga tar vi nästa steg i vår Futsal satsning och har glädjen att hälsa våra nya Damtränare Wida Zemerai och Mery Jadan välkomna till BAIK Futsal team och de känner att den tekniska och snabba sporten passar och ser fram emot att vara med och utveckla Futsal för Dam i Borås!

Wida Zemarai

Wida som är från Borås har själv spelat fotboll i mer än 20 år med en stor bredd som startade 2001 i moderklubben som är Borås AIK och följts upp med spel Äspereds IF, Mariedals IK, Sjömarkens IF och som topp med FC GENEVE i Schweiz och blev också uttagen till Afghanska Damlandslaget år 2013.

Wida har varit på Maldiverna år 2015 och 2017 och spelat Futsal och är utbildad seniortränare med UEFA B utbildning och har idag uppdrag som tränare för Byttorps IF Junior/Utvecklingslag och målvaktstränare för Afghanska damlandslaget samt är distriktsförbundskapten för Västgöta fotbollsförbunds 03: or. Wida ser fram emot satsningen på Futsalens framtid för Dam i Borås och har redan börjat planeringsarbetet där det ska vara kul att spela Futsal!

Mery Jadan

Mery kommer från Trollhättan och är inflyttad till Borås och har en bakgrund med anställning som projektledare av fotbollsföreningen IFK Trollhättan och jobbat med verksamheten UNG FRITID som är en lyckad satsning till integration och fotboll och var även fotbollstränare samt spelande tränare i IFK Trollhättan men Futsal är min grej säger Mery och ser också med spänning fram emot säsongen och vi kommer ge allt för att vi ska bli ett starkt lag avslutar Mery!

BAIK Futsal och Widas och Merys mål.

Vi bygger med bredd från början för att inkludera så många som möjligt med förutsättningar att utveckla och utbilda spelare individuellt som komplement och kombinera sin utveckling inom Futsal/fotboll i dess olika säsonger och lyckas med sin idrott.

”Vi vill ge tjejerna chansen att bli ännu bättre i sin sport och här kan vi både träna på och berätta om det som behövs för att bli elitspelare. Det är viktigt att även tjejer får ha drömmar och visioner att nå långt inom futsalen/fotbollen.”

Och vi vet att många kommer att satsa på Futsal som första val eftersom sporten är den snabbast växande inomhussporten i Sverige där man också startat landslag i Dam och F19 i ett första skede.

Vill du ta chansen…

Med vårt nystartade Damlag som med hjälp av bidrag från Sparbanksstiftelsen kommer att spela i Sveriges högsta liga tar vi nästa steg i vår Futsal satsning och hälsar dig välkommen som känner att den tekniska och snabba sporten Futsal passar! Då vill vi gärna att du och även om du har någon som du tror passar och vill testa på så är du/ni välkomna till våra provträningar i Lundbyhallen och första träningen är 13/8 kl. 19.30.

 -  Så ta chansen att vara med och bygg framtiden med Futsal för dam i Borås!

Våra damtränare Wida Zemarai och Mery Jadan svarar gärna om du har frågor eller vill ha mer information!

Wida: This is a mailto link

Mery: This is a mailto link

Kansli: This is a mailto link

RFL Dam Södra Götaland
BAIK Futsal Dam
GAIS Futsal
Herrestads AIF
Hittarps IK
IFK Göteborg Futsal
IFK Uddevalla Futsal
Torslanda IK Futsal
Trelleborg City FC
Skribent: BAIK Futsal
Epost: This is a mailto link
Borås AIK - Svenska Futsalligan 2019/20
Sjumilagatan 10
507 42 Borås
Telefon: 033415049
E-post: This is a mailto link

Se SFL Live - Ladda ner Appen

 SFL Live App

Liga Partners

 Nordic Wellness

  Select - Officiell Bollpartner

Postadress:
Borås AIK - Fotboll
Sjumilagatan 10
50742 Borås

Kontakt:
Tel: 033415049
E-post: This is a mailto link

Se all info

    GULDSPONSORER

AB Bostäder

ICA Maxi

 Elkontakt

Effektiv Borås

Friskipraktiken

Stema

Sparbanken

McDonalds Borås

 

Dina försäkringar

Ås Härads Fastigheter

City Gross Borås

XL Bygg

Riksbyggen

Coffee Box

Borås Stad

Länsförsäkringar Borås

 Nitta Busstrafik

 Riddarhälsan

  SILVERPONSORER

F.O.V.

Gibon

 

George Andersons Golv

      Bredareds Rör

Glaskedjan

Campino

Preem

Försäkringsservice

Bygg Plåt i Väst

Wiwes

VG Idrott