Hoppa till sidans innehåll

GDPR


Borås AIK och GDPR

Den 25 maj 2018  ersätts den svenska personuppgiftslagen PUL med GDPR (General Data Protection Regulation). GDPR är en ny EU-förordning som i många delar liknar PUL men där kraven på hur personuppgifter får behandlas skärps. Detta ger positiva effekter på den personliga integriteten och förändrar hur vi som förening samlar in och behandlar våra medlemmars personuppgifter.

Det är viktigt för oss i Borås AIK att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den data som vi sparar hos oss.

I samband med införandet av GDPR har Riksidrottsförbundet (RF) tagit fram en uppförandekod för idrotten. Målet är att skapa en enhetlig behandling av personuppgifter inom idrottsrörelsen och att förenkla den specifika information som förbund och föreningar inom idrottsrörelsen måste känna till. En viktig grundregel är att vi inom idrottsrörelsen aldrig kan äga våra medlemmars personuppgifter – vi lånar dem.

Vårt mål i Borås AIK är att skapa en så bra upplevelse som möjligt för dig som medlem i föreningen. Som en del av detta arbete behöver vi dina personuppgifter för olika ändamål kopplade till verksamheten.


Godkännande - Foto
 
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Borås AIK´s officiella hemsida och sociala medier. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till This is a mailto link.

 

GDPR 
GDPR är den nya dataskyddslagen för personuppgifter som träder i kraft 25:e maj 2018. I användarvillkoren som du kan läsa nedan ser du hur Borås AIK hanterar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.

Användarvillkor - Integritetspolicy

Formulär för begäran av registerutdrag

Uppdaterad: 28 MAJ 2018 10:14 Skribent: Borås AIK
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Borås AIK - Fotboll
Sjumilagatan 10
50742 Borås

Kontakt:
Tel: 033 - 415049
E-post: This is a mailto link

Se all info

    GULDSPONSORER

AB Bostäder

ICA Maxi

V/S/B

Effektiv Borås

Friskipraktiken

Stema

Sparbanken

MCD

XL Bygg

Riksbyggen

Cafe Viskan

 Dina försäkringar

Magnus Målarn

 Nitta Busstrafik

 Riddarhälsan

  SILVERPONSORER

FOV

Gibon

Campino

Preem

Försäkringsservice

Zeydoc

Wiwes

VG Idrott